Sivut

16.8.2016

PORISPERE 2016

Mun Porispere 2016 oli kokonaisuutena erittäin jees, vaikka hieman kärsimystäkin oli ajoittain ilmassa mm. kuuman sään ja parin epäkohteliaan ihmisen vuoksi... Pääosassa mun festaripäivässä olivat kuitenkin Antti Tuisku, Cheek, lämpö, eväiden mutustelu, fanityttöily, laulaminen ja hetkessä eläminen. Tuntui niin hyvältä laulaa mukana tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä ja rohkeus ei oo sitä ettei pelota, vaan et uskaltaa hyppää vaik ei tiedä selviikö elossa, tuntui niin hyvältä kuulla Antti Tuiskun sanovan "On ihan ok kuunnella Suomen kovinta poptähteä!" ja puhuvan siitä, miten kaikkien tulisi saada olla omia itsejään, tuntui niin hyvältä nauttia musiikista ja kesästä! Nyt annan kuitenkin kuvien puhua puolestaan, sillä kuvathan kertovat tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa ;)Ootteko te olleet tänä vuonna joillakin festareilla? Entä oliko joku teistä myös Porisperessä? : Jenny

2 kommenttia :

 1. On toi antti tuisku kova! Muistan kun se vielä ei niin feimi ollut ja oli omalla kylällä esiintymässä Montturockissa missä sitä tietysti tuli katsomaan ehkä noin 300-600 ihmistä enintään pieneen n. 300neliön tilaan. Nyt se vetää kaikki suomen lavat täyteen.


  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta!! Ja itsellä on vielä tuoreessa muistissa ne ala- ja yläkouluajat, milloin Antista piti tykätä salaa kun oli muutenkin vähän syrjittynä :/ Nykyään just tuon takia oon niin iloinen et hän puhuu keikoilla noista vaikeammistakin ajoista ja toisten hyväksymisestä jne. :')

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }