Sivut

6.8.2016

BT - KESÄN TOP 5

Moikka! Nyt ois ensimmäisen varsinaisen blogitiimipostauksen aika ja päätettiin tyttöjen kanssa listata kesän top5 jutut tietyistä kategorioista. Ajattelin selkeyden vuoksi alkaa tägäämään nämä postaukset #bt (lyhenne sanasta blogitiimi) ja lisäämään postauksen eteen kirjaimet BT - näin tunnistatte aina nämä jutut ja pystytte myös helposti etsimään näitä postauksia myöhemmin :) Nyt kuitenkin itse asiaan eli tässä tulee kesän lemppariruoka, -paikka, -ostos, -peli ja -biisi!

RUOKA


Kaikki värikäs, terveellinen ja raikas, kuten erilaiset salaatit ja marjat mustikoista mansikoihin.

PAIKKA


Kesän the paikka on oikeutetusti mökkilaituri illalla. Missään muualla mihinkään muuhun aikaan ei mieli lepää yhtä tehokkaasti, eikä ajatuksille ole niin paljon tilaa. Veden äärellä ja luonnon helmassa saa myös nähdä milloin mitäkin ihmeitä auringonlaskusta joutseniin.

OSTOS


Täydellistä off-shoulderia tuli etsittyä viime kesän lopulta lähtien ja kesäkuun lopulla sellainen vihdoin löytyi. Tää on ehdottomasti yksi kesän käytetyimpiä vaatteita! Jos kiinnostaa nähdä lisää asukuvia tästä paidasta, niin niitä löytyy täältä!

PELI


Pelititteliä ei vie tällä suunnalla PokemonGo vaan ristiseiska, jota on tullut pelailtua kerta jos toinenkin iltaisin mökillä siskon ja serkun kanssa. Muutenkin kaikki korttipelit on ihan parhaita, varsinkin jos pelaamassa on hieman isompi porukka.

BIISI

Tätä biisiä mietittiin porukalla ylppäripäivän iltana kun biisi soi monella mielessä, mutta esittäjä tai nimi ei ollut kenelläkään muistissa :D Kun arvoitus vihdoin ratkesi, tämä biisi on soinut aina tasaisin väliajoin ja tää on kyllä muodostunut yhdeksi mun ihan lempparibiisiksi tässä kesän aikana!Muistakaahan käydä kurkkaamassa myös muiden tiimiläisten top vitoset! Ja kertokaa toki kommenteissa mitkä jutut teillä on noussut kesä aikana lemppareiksi! : Jenny

/ Jenna / Sini / Krista / Anniina / Heli / Jonna / Paula /

6 kommenttia :

 1. Toi maisemakuva on todella nätti!!♥ Mulla jäi korttipelien pelaaminen tänä kesänä jotenkin ihan unholaan, mutta onneksi niitä on kiva pelailla myös syksyllä :') Tää tp 5 oli kyllä hyvä idea, sillä näitä on tosi kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi oli kyllä superkaunis ilta ♥ Joo toi on kyllä totta, että korttipelejä on kiva pelailla syksymmälläkin kun illat pimenee :) Oon niin samaa mieltä tästä top5 jutusta - kiva nähdä mitkä on ollut muiden lemppareita kun kaikilla on vähän erilaisia!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Aivan ihana tuo auringonlasku <3 Ja tuo paita sopii sulle tosi hyvin. :)

  There will be sunshine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos meidän kaikkien puolesta! Auringonlaskut on kyllä aina yhtä ihania ♥ Kiitos myöskin paitakehuista, itsekin tykkään tuosta kovasti :)

   Poista
 3. Tuo paita sopii sulle kyllä tosi hyvin! :) Ja mökillä oleminen on niin ihanaa kesällä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos!! Mökkilife on kyllä niin rakkautta ♥

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }