Sivut

13.1.2017

FRIENDS & BRGRS

Hyvää perjantaita tyypit Mun eilinen päivä kului Tampereella Anniinan kanssa ja oli kyllä ihan huippua päästä taas käymään sinnekin suunnalle ja tietysti näkemään yhtä parhaista kavereista! Kun alettiin pohtia jotakin ruokapaikkaa jonne mentäisiin syömään, mulle tuli aika pian mieleen Friends&Brgrs, jonka safkoja on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli mennä testaamaan. Nyt tuli onneksi sekin vääryys korjattua, sillä en oo pitkään aikaan syönyt mitään noin hyvää :P Jos ette oo vielä kyseisessä paikassa käyneet niin suosittelen kyllä ehdottomasti! Superherkullisen ruuan lisäksi Friends&Brgrs saa nimittäin plussaa viihtyisistä tiloista ja kotimaisten raaka-aineiden suosimisesta.


Päivä kului paitsi herkullisesta ruuasta nauttien, myös jutellen kaikesta suunnilleen maan ja taivaan välillä. Blogijutuista on aina ihana päästä höpöttelemään toisen bloggaajan kanssa, mutta sitäkin mukavampaa on huomata, kuinka niitä yhdistäviä juttuja löytyy niin paljon muitakin. Pieni pala sydämestä on kyllä jo muutenkin jäänyt Tampereelle - jotenkin sinne on aina yhtä mukava palata, vaikka kyseessä olisikin vain tämän kaltainen pikaisempi vierailu. Jo tutuiksi tulleet tietyt kadut, rakennukset ja erityisesti se tietty fiilis. Tää pikku reissu oli myös täydellinen pikku irtiotto mulle, vaikka tätä arkea ei ole vielä kovin kauaa loman jälkeen ollutkaan. Edessä on kuitenkin paljon tehtävää - niin koulujutuissa kuin muussakin.Nyt mä aion siirtyä tenttikirjan lukemisen pariin, siispä oikein hyvää perjantain jatkoa teille kaikille! : Jenny

2 kommenttia :

 1. Ai että toi on vaan niin hyvä hampparipaikka ja peittoaakin kaikki heset ja mäkit ihan mennen tullen!♥ Oli kyllä todella kiva nähdä taas pitkästä aikaa! :')

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin peittoaa ne hese- ja mäkkisafkat ihan mennen tullen! Ja hei samat sanat ♥

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }