Sivut

7.1.2017

BT - TAVOITTEITA VUODELLE 2017

Moikka ja oikein ihanaa vuotta 2017 kaikille! Täällä kirjoittelee eilen jälleen vuodella vanhentunut bloggari ja hitsi kun tuntui oudolta vaihtaa tuonne sivupalkkiin iäksi se 20 :D Tällä kertaa blogivuoden saa kunnian mun kohdalta avata meidän blogitiimin yhteispostaus, jossa päätettiin jakaa meidän tavoitteita ja ajatuksia tulevasta vuodesta. Mä päätin yhdistää meidän yhdessä keksimiin kategorioihin vielä perinteisen bucket listin, joten mennäänpäs kurkkaamaan mitä kaikkea mä haluaisin tänä vuonna saavuttaa!


TYÖ

Tänä vuonna mä keskityn ainakin näin aluksi vain kesätöiden etsintään, sillä en halua keväälle pääsykokeisiin lukemisen ja loppujen perusopintojen seuraksi enää työtunteja. Sen sijaan tavoitteena on ensinnäkin löytää kesäksi joku työ ja mielellään sellainen, jossa voisin aloittaa jo toukokuun puolella. Jos eteen tulisi toinen välivuosi, hakisin töitä myös kesän jälkeen ja toivottavasti löytäisin sellaisen paikan missä pystyisin mahdollisena välivuotena työskentelemään pidemmän aikaa kuin kuukauden tai kaksi.

- aloita kesätöiden hakeminen ajoissa - käy mahdollisimman monessa mahdollisessa työpaikassa myös paikan päällä -


OPISKELU

Opiskelun osalta haluan tänä vuonna entistäkin suuremmalla palolla päästä opiskelemaan viestintää & journalistiikkaa Tampereen yliopistoon. Viime hakukerralla opiskelupaikka jäi ihan muutamasta pisteestä kiinni, joten luulen, että mulla on ihan hyvät mahdollisuudet! Sen lisäksi toivon saavani suoritettua perusopinnot avoimen yliopiston puolella kunnialla loppuun.

- lue pääsykokeisiin vähintään kaksi kuukautta - käytä pääsykokeisiin lukiessa mahdollisimman montaa erilaista opiskelutekniikkaa, mutta tietysti niitä itselle toimivimmiksi todettuja - pidä positiivista mielialaa yllä luku-urakan aikana, epäonnistumisen pelolle ei saa antaa valtaa - jos pääset opiskelemaan, nauti opinnoista ja uusista jutuista parhaasi mukaan -


LIIKUNTA

Liikunnan suhteen mulla ei oikeastaan ole sen erityisempiä tavoitteita. Haluaisin vain saada pidettyä liikuntarutiineista kiinni ja mahdutettua sen pari lenkkeilykertaa viikkoon. Tämän vuoden aikana olisi kyllä myös ihana jatkaa jälleen mun lemppariliikuntamuotoa eli zumbaa, mutta aika näyttää miten tämän kanssa käy!

- toteuta blogiin tasaisin väliajoin liikuntapäiväkirjoja - pyri lenkkeilemään pari kertaa viikossa - harrasta arkiliikuntaa aina kun siihen on mahdollisuus -


VAPAA-AIKA

Haluaisin jatkaa vuoden 2016 puolella saavuttamaani hyvää rytmiä tämän blogin kanssa. Toivon myös tekeväni entistä enemmän asioita välittämättä siitä, onko minulla seuraa vai ei ja mitä mieltä muut ovat tekemisistäni - meiningillä do what you love and do a lot of it! Aion laulaa, soittaa pianoa, valokuvata, käydä erilaisissa paikoissa & tapahtumissa ja kaikkea mikä vain hyvältä kulloinkin tuntuu. Aion myös vähentää turhaa somessa roikkumista ja keskittyä enemmän juttuihin, joita oikeasti haluan tehdä.

- vähennä turhaa somessa roikkumista - pidä parhaasi mukaan kiinni 2-3 postausta/viikko tahdista blogissa - jos tekee mieli mennä vaikkapa tiettyyn leffaan, mene! yksinkin on parempi tehdä asioita kuin myöhemmin katua sitä että jäi kotiin - ota mahdollisimman tasaisesti kuvia kaikkina vuodenaikoina - tutustu rohkeasti uusiin ihmisiin -


BLOGITIIMI

Meidän blogitiimistä on tullut mulle todella tärkeä juttu tämän kuluneen suunnilleen puolen vuoden aikana. Mä toivon, että meidän tiimi pysyy yhtenäisenä ja tutustutaan ehkä vielä lisääkin toisiimme. Ollaan alustavasti puhuttu jonkinlaisesta miitistä ja se on yksi niistä jutuista, jonka toivon tänä vuonna toteutuvan. Mä toivon myös, että keksitään uusia kivoja ideoita meidän yhteispostauksiin ja keskustelu pysyy aktiivisena meidän whatsapp-ryhmässä.

- pidä keskustelua yllä blogitiimin wa-ryhmässä - kirjaa heti ylös ideat yhteispostauksiin, etteivät ne unohdu -

Mitä te tavoittelette tänä vuonna? Kenties jotain samaa mun kanssa, vai jotain aivan muuta? : Jenny

PS. Kurkkaa myös muiden tyttöjen tavoitteet seuraavien linkkien takaa tämän päivän kuluessa. / Jenna Sini / Krista / Anniina / Heli Jonna /

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }