Sivut

31.12.2016

VUOSIKOOSTE 2016 OSA 2

Hyvää vuoden vikaa päivää kaikille! Nyt on aika kurkata vielä kerran vuoteen 2016 ja sen tunnelmiin, joten täältä tulee vuosikatsauksen toinen osa. Tää vuosi on ollut blogin osalta hyvä (mutta pahemmin minkään muun osalta ei), joten haluan kiittää teitä kaikkia jotka ootte olleet matkassa mukana tänä vuonna. Nyt kuitenkin kuluneen vuoden heinäkuu-joulukuu käsittelyyn...


HEINÄKUU

Heinäkuun ekana lauantaina esiteltiin meidän blogitiimi ja siitä lähtien onkin aina kuukauden ekana lauantaina ilmestynyt meidän tyttöjen yhdessä suunnittelema blogitiimipostaus. Kuun aikana tuli jaettua myös pitkästä aikaa pieni novelli ja asukuvia, joita ei myöskään mun blogissa usein nähdä. Lisäksi heinäkuu piti sisällään mm. syksyn suunnitelmien selkeytymisen, yhden kauneimmista auringonlaskuista koskaan ja tulipa sitä ostettua myös laajakulmaobjektiivi.


ELOKUU

Elokuussa jaoin kanssanne mun blogihistorian ekan liikuntapäiväkirjan ja tunnelmia 365 photos challenge kuvahaasteen päätyttyä. Nukuin ekat yöt omassa kodissa, luin ahkerasti biologiaa ja selvittelin tulevia avoimen yliopiston opintoja. Kävin myös Porisperessä ja jaoin vinkkejä blogin lukijamäärän kasvattamiseen.


SYYSKUU

Syyskuu aloitettiin jatkamalla blogitiimiläisten kanssa syyslauseita ja jakamalla elokuun puhelinkuvia. Jaoin myös kanssanne perinteisen kesäkoosteen. Syyskuu sisälsi paljon uusia juttuja ja tekemistä, joten blogi jäi vähän sivuosaan kun samalla pänttäsin vielä viimeisiä viikkoja kirjoituksiin. Kuun lopulla jaoin kuitenkin vielä reaaliaikaisia kuulumisia.


LOKAKUU

Lokakuun alussa pohdittiin blogitiimin kanssa aiheita kiitollisuuteen. Sitä seurasivat muun muassa suosituksi noussut kolme asiaa postaus, blogin 3v. synttärit sekä keikkatunnelmaa Juha Tapion keikalta. Lokakuun aikana sain myös mun siskon kyläilemään Tampereelle ja tutustuin Anniinaan paremmin ♥


MARRASKUU

Marraskuussa toteutettiin blogitiimiläisten kanssa my day, kerroin mun ihan oikeita kuulumisia ja lisäksi jaoin lokakuun puhelinräpsyjä. Muita postauksia marraskuussa ei sitten ilmestynytkään, sillä keskityin koulujuttuihin ja joulukuun blogijoulukalenteriin.


JOULUKUU

Joulukuu oli blogijoulukalenterin aikaa. Luukkujen takaa paljastui esimerkiksi winter bucket list, Tampereen kauniita jouluvaloja, joulukuinen auringonlasku ja joulun aakkoset. Joululoma mulla alkoi tänä vuonna jo aikaisin kiitos avoimen yliopiston ja sen vuoksi tämä kuukausi onkin kulunut pääosin rennoissa tunnelmissa.

Vuosi 2016 ei ollut mulle erityisen hyvä, joten toivon vuodesta 2017 edes jollain tasolla onnellisempaa ja parempaa! Toteutui tämä tai ei niin täällä ollaan nyt joka tapauksessa valmiina ottamaan uusi vuosi vastaan ja katsomaan mitä se tuo tullessaan. Millä mielin sä otat vuoden 2017 vastaan? ♥: Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }