Sivut

19.12.2016

LUUKKU 19 - XMAS WHICH ONE WINS

Enää viisi yötä jouluun! Tänään on vuorossa jotain mitä ette oo ennen nähneet, nimittäin mä kehittelin uuden haasteen, joka kantaa nimeä xmas which one wins. Asetin vastakkain kolmekymmentä juttua saaden näin aikaan 15 toisiaan vastaan kamppailevaa asiaa. Sitten olikin vain edessä viisitoista vaikeaa valintaa siitä, kumman jutun puolelle enemmän kallistuin. Tämän haasteen saa vapaasti napata omaankin blogiin, mutta siinä tapauksessa mainitsethan mistä se on peräisin :) Nyt kuitenkin haasteen pariin ja katsomaan voittavatko esimerkiksi englanninkieliset joululaulut suomenkieliset.


Glögi VS kaakao? Kaakao! Ennen en ees tykännyt glögistä, mutta nykyään se sentään menee. Kaakao on kuitenkin mun mielestä parempaa.
Aito kuusi VS muovikuusi? Aito ehdottomasti!
Punainen VS vihreä? Vaikeaa on, mutta sanotaan punainen.
Värilliset VS valkoiset/kultaiset/hopeiset jouluvalot? Mun silmää eivät ole oikein koskaan nämä värilliset jouluvalot miellyttäneet. Kultaiset tai hopeiset ovat omaan silmään simppelimmät ja kauniimmat.
Piparit VS joulutortut? Ja vaikeammaksi menee, mutta jos nyt on pakko tehdä päätös, niin taidan kallistua pipareiden puolelle.


Lahjojen avaus nopeasti VS hitaasti? Hitaasti. Silloin ehtii paremmin nauttia siitä kutkuttavasta tunteesta ja ihailla kaikkea, mitä paketeista paljastuu.
Kuvakalenteri VS suklaakalenteri? Molemmat! Meillä on mun siskon kanssa monena vuotena ollut se tapa, että molemmat on. Tai no suklaakalenterin virkaa toimittavat 24 namua kulhossa, mutta kuitenkin.
Jouluaatto VS joulupäivä? Kamala valita vain toinen, mutta kai mun on pakko sanoa jouluaatto.
Joulu Suomessa VS joulu ulkomailla? Ei tarvinnut miettiä kahta sekuntia kauempaa: SUOMESSA.
Pipot VS lapaset? En oo koskaan oikein oppinut tykkäämään pipoista vaikka niitä talvisin käytänkin, joten vastaan lapaset.


Joulupallot VS valonauhat? Kallistun ehkä niukasti valonauhojen puolelle, ne toimivat kivasti niin ulkona kuin sisällä ja ovat ihanan yksinkertaisia, mutta kuitenkin kauniita.
Suomenkieliset VS englanninkieliset joululaulut? Suomenkielisiä kuuluu enemmän mun lemppareihin: Taivas sylissäni, Avaruus, Sydämeeni joulun teen, Tonttu, Vaikkei enkeleitä ollakaan...
Perinteinen joulu VS jollain tapaa erilainen joulu? Perinteinen on aina paras!
Kova VS pehmeä paketti? En osaa oikeasti vastata tähän... Molemmat kelpaa ja niitä pehmeitä/kovia juttujakin on niin erilaisia.
Joulu kestää vain pari päivää VS ainakin pari viikkoa? Ainakin pari viikkoa ehdottomasti, muutenhan ilosta jää puolet kokematta.

Mitä piditte mun jouluhaasteesta ja voittaisivatko teillä samat vai aivan eri jutut? : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }