Sivut

15.12.2016

LUUKKU 15 - CHRISTMAS TAG

Tervetuloa mun blogijoulukalenterin 15. luukun pariin! Tänään on vuorossa aika perinteinen jouluinen postaus, nimittäin christmas tag. Sillä tavalla tämä ehkä kuitenkin vähän eroaa niistä useimmista, että yhdistelin tähän parin kolmen eri tagin kysymyksiä, jotta sain aikaan mieleiseni kokonaisuuden. Toivottavasti tämän myötä selviää musta ja mun joulusta jotain uutta :)


Milloin alat innostumaan joulusta?
Tämä riippuu todella paljon vuodesta ja esimerkiksi siitä, kuinka paljon opiskeluissa on vielä tehtävää joulun alla. Useimmiten ehkä siinä marraskuun puolen välin tienoilla, mutta viimeistään joulukuun alkupäivinä.


Miten pääset joulutunnelmaan?
Esimerkiksi leipomalla pipareita, availemalla joulukalenterin luukkuja ja lukemalla jouluisia postauksia.

Kenelle on vaikein hankkia lahjaa?
Todella monet vastaisi tähän varmaan isälle, mutta mä sanon ehdottomasti että mun siskolle! Hän ei tunnu ainakaan omien sanojensa mukaan kovin usein tarvivan mitään, koruja tai meikkiä hän ei paljoakaan käytä ja vaatteita toiselle on taas hankala ostaa lukuunottamatta ehkä jotain sukkia, hanskoja tms.


Mitä odotat eniten joulussa?
Tänä vuonna ehkä eniten ihan vaan sitä tunnelmaa ja kaikkia ihania jouluruokia.

Missä ja miten vietät joulusi?
Ollaan aina jouluisin ihan vaan kotosalla meidän perheen kesken ja vuodesta toiseen toistuvat ne tietyt perinteet ripauksella jotain uutta. Meidän joulunvietto on kaiken kaikkiaan tosi perinteinen, mitä nyt esim. tietyt muita suuremmat sydänpiparit syödään aina aattoaamuna.

Milloin avaat joululahjasi?
Jouluaattona illalla.


Miten jouluaaton ja joulupäivän vietto eroavat toisistaan?
Jouluaatto kuluu aina kotona lukuun ottamatta vierailua hautausmaille, mutta joulupäivän perinteeksi taas on muodostunut vierailu isovanhempien luona.

Laittaudutko aattona vai pysytteletkö pyjamassa?
Jotain siltä väliltä. En ole siis pukeutunut parhaimpiini, mutten myöskään hengaile yökkärissä.

Joku teistäkin on ehkä tehnyt tämän christmas tagin, joten linkkailkaahan omia vastauksianne kommentteihin jos teiltä sellaisia löytyy. : Jenny

4 kommenttia :

 1. Tykkään näistä christmas tag postauksista ihan hirveesti, joten oli kiva, että sulla oli joulukalenterissa tämmöinen :') Mulla on muutaman luukun päästä tulossa x-mas tag :) Ihania kuvia tässä postauksessa♥

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti, kehuja kuvista on aina niin ihana saada ♥ Mäkin oon tykännyt lueskella paljon näitä jouluisia tageja, joten oli sit pakko toteuttaa itsekin! Täytyy käydä sit parin päivän päästä tsekkaamassa toi sun tag ;)

   Poista
 2. Kivan postaukset olit tästä tägistä tehnyt! :) Yllättävän samanlaisia vastauksia sulla näissä mitä mulla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla!! Ajatellaan sitten ilmeisesti melko samalla tavalla jouluisista jutuista haha :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }