Sivut

22.12.2016

LUUKKU 22 - MITEN KÄVI VUODEN 2016 BUCKET LISTILLE?

Moikka! Tämän vuoden alussa mä listasin eräänlaisia tavoitteita vuodelle 2016 ja nyt onkin aika kurkata, onnistuinko toteuttamaan noita listaamiani juttuja. Otin tämän postauksen osaksi tätä joulukalenteria, sillä myöhemmin on kuitenkin tulossa vielä ne perinteiset vuosikoosteet. Nyt kuitenkin mun bucket listin läpikäymisen pariin...

Vuonna 2016 mä halusin siis...


... päästä ylioppilaaksi / Check! Tämä onnistui ja syksyllä kävin vielä korottamassa onnistuneesti yhtä yo-arvosanaakin.
... juhlia lakin saantia ja lukion loppumista / Tämäkin tuli luonnollisesti tehtyä :)
... hakea Tampereen yliopistoon opiskelemaan / Hain Tampereen yliopistoon ja olin lähellä päästä sisäänkin, mutta tällä kertaa jäin kuitenkin varasijalle ja välivuosi oli edessä.
... suorittaa autokoulun loppuun eli käydä 3. vaiheen / Tästä oon tyytyväinen, että se tuli hoidettua ajoissa alta pois!
... jos välivuosi tulee eteen, nauttia parhaani mukaan siitä / Mietein aika kauan vetäisinkö tuon yli vain en, mutta en sitten vetänyt. Tämä välivuosi on monestakin syystä ollut aika rankka (ainakin tähän asti), enkä ole nauttinut siitä kyllä kovinkaan paljon. Toisaalta on tapahtunut kivojakin juttuja, joista olen parhaani mukaan yrittänyt nauttia. Ristiriitaista.


... opiskella ahkerasti / Keväällä ja kesällä tuli ahkerasti luettua kirjoituksiin ja nyt syksyllä taas oon opiskellut avoimessa yliopistossa näitä perusopintoja, eli sanoisin tämän kohdan kyllä täyttyvän.
... maistaa jotain uutta / Ensin ei tullut mieleen mitään, mutta sitten älysin, että maistoinhan mä pariakin uutta jätskimakua kesällä :D
... tutustua uusiin ihmisiin / Oon tutustunut meidän blogitiimin kautta ihaniin tyttöihin, erityisesti Anniinaan, jonka kanssa ollaan livenäkin nähty useamman kerran. Uusien tuttujen ja ystävien löytäminen on niin parasta 
... kokea ainakin yhdet festarit / Porisperessä tuli käytyä, joten tämänkin kohdan sai vetää yli.
... tehdä jotakin mitä en aiemmin ole tehnyt / Muutin ekaa kertaa elämässäni, kävin ekan yliopistokurssin, tein ekan yliopistotentin, näin ekaa kertaa netissä tutustumani ihmisen livenä ja olikohan vielä jotain... Monta juttua tuli kyllä tänä vuonna tehtyä ekaa kertaa!

... olla stressaamatta liikaa / Hehheh... En ole yllättynyt siitä, että tämä ei oikein ottanut tuulta alleen.
... yrittää lisätä liikunnan määrää edes vähän / Ajoittain ehkä onnistuikin, mutta koko vuoden osalta ei.
... nauttia mahdollisimman paljon arjen pikku iloista / Tähän ehkä vähän sama kuin edelliseen, onnistui ajoittain. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä eteenpäin.
... saattaa 365 photos challengen kunniakkaasti loppuun / Haaste tuli todella tehtyä kunnolla loppuun asti, eikä unohtuneita kuviakaan loppujen lopuksi tainnut kertyä kuin pari.
... oppia lisää valokuvauksesta ja uuden kameran säädöistä / No miten tämän nyt ottaa. Olen kyllä mielestäni jonkin verran jälleen kuvaajana kehittynyt, mutta toisaalta eräät perusjututkin odottavat edelleen oppijaansa...


... tehdä jonkinnäköisen reissun, kun lukio on ohi / Tätä ei harmikseni koskaan tapahtunut, mutta ensi vuonna toivon korvauksena, että jokin (edes pieni) reissu onnistuisi pääsykoekevään jälkeen.
... piirtää tai maalata jotakin ihan vain huvin vuoksi / Muutaman kerran taisin jotain piirrellä.
... osata soittaa River flows in youn täydellisesti (harjoiteltavaa riittää...) / Täydellisesti tätä on vaikea osata, mutta melko sujuvasti tämän kuitenkin saan menemään!
... hakea töitä ainakin kesäksi (jos vietän välivuotta niin sitten pidemmäksi aikaa) / Hain kyllä töitä kesäksi, mutta muun vuoden osalta töiden haku jäi. Avoin yliopisto vei odotettua enemmän aikaa ja elämässä oli kaikkea muuta. Nyt tämän osalta on katseet käännetty jo ensi kesään.
... viettää ikimuistoisen kesän, johon kuuluu vihdoin ainakin siellä Yyterissä käynti / Yyterissä ei (taaskaan) tullut käytyä, eikä kesä ollut mitenkään erityisen ikimuistoinenkaan. Ihan kivoja juttuja kesällä tuli tehtyä, mutta ei mitään sellaista, joka olisi jäänyt erityisenä mieleen.

Saavutitteko te muut tavoitteitanne tänä vuonna, entä jäikö jotain toivottua tekemättä?: Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }