Sivut

13.12.2016

LUUKKU 13 - PARHAAT JOULUISET POSTAUKSET

Heipat kaikille ja oikein hyvää tiistaipäivää! Mulla on tän lukukauden vika tentti takana (se oli eilen!), joten mä olen loistavalla fiiliksellä. Halusin jakaa teidän kanssa mun lempparijoulupostauksia ja tästä listasta löytyykin sekä hauskuutta, tunnelmointa, faktoja että vinkkejä. Toivottavasti löydätte tästä jotakin mukavaa jouluista luettavaa :)


Saija jakaa täällä itsestään jouluisen faktan jos toisenkin. Postaus on tältä vuodelta, joten mukana on myös Nemoon (koira) liittyviä juttuja. Jouluiset faktat kruunaa ihanan jouluinen kuvitus. Täältä selviää esim. mitä löytyy aina jouluaattona Saijan asusta.

Kun haluat fiilistellä jouluisia kuvia, mene ihmeessä kurkkaamaan tämä Hennan postaus! Jouluisempia ja kauniimpia kuvia on vaikea löytää, takaan sen ;)

Holyfacepalmin Emma jakaa täällä kokemuksensa Rovaniemen joulumaasta. Lumiset kuvat, porot ja suuret joulukuuset kuvissa saavat varmasti hymyilemään.


Onko sun joulumieli vielä kokonaan piilosilla? Ei hätää, nimittäin sitä varten on tämä Anniinan postaus, josta löytyy monta vinkkiä joulufiiliksen saavuttamiseen. Nappaa vinkit talteen esimerkiksi jouluisista instagram-tileistä!

Lue Fifty waysin Julian viime vuoden joulusta tästä ja ihastele samalla vaaleita ja söpöjä joulukuvia. Tsekkaa myös Karoliinan ja Annan joulufiilikset!


Hauskuutta kaipaavien on ihan pakko tsekata Annin pipareiden missikisat! Muistakaa lukea tästä sitten kans se kommenttiboksi, lupaan naurut! Tätä postausta ei kuitenkaan kannata mennä lueskelemaan siinä nälkäkuoleman partaalla, nimittäin tää sisältää pipareiden lisäksi myös reilusti muita ruokakuvia.

Kiinnostaako tietää, millaista joulun aikaan on ulkomailla? Siinä tapauksessa kannattaa mennä lukemaan tämä Lindan postaus, jossa hän kertoo joulunajasta Lontoossa.

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä mun blogin suosituin jouluaiheinen postaus. Jaan täällä  vuodelta 2014 aatonaaton tunnelmia ja lumisia kuvia. Itse tunnen aina vain myötähäpeää vanhoja postauksiani kohtaan, mutta totesin, että eihän tämä tähän linkkaamani nyt esimerkiksi kovin paha ollut haha :D

Kenen/keiden joulupostauksesta sä tykkäsit eniten? : Jenny

2 kommenttia :

  1. Ihana että oot nostanut munkin postauksen näiden kaikkien huikeiden postausten joukkoon :) Tästä postauksesta löyty kans paljon uutta jouluista luettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että löysit uutta luettavaa :) Ilo oli mun puolella kun sain jonkun sun jouluisista postauksista tähän mukaan!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }