Sivut

18.1.2017

LEMPPARIKUVAT VUODELTA 2016

Mä ajattelin jo joulukuun loppupuolella kun näin näitä ekoja tämän tyylisiä postauksia, että pakko päästä itsekin toteuttamaan vielä tällainen kuvakooste kuluneelta vuodelta. Vähän tämän teko kyllä venähti kun käytin niin paljon aikaa kuvien selailuun, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Huomasin tätä tehdessäni sellaisenkin, että kaikkien kuukausien kohdalle ei tullut valittua niitä valokuvauksellisesti kaikkein parhaimpia kuvia, vaan niitä, jotka toivat mieleen muistoja. Mutta niinhän se on tullut todettua ennenkin, että ne tietyt hetket painuu mieleen vaan niin vahvasti. Ei siis ihme, että tekee mieli valita sellaisesta vahvasti mieleenpainuneesta hetkestä muistuttava kuva!

TAMMIKUUHELMIKUU
MAALISKUUHUHTIKUUTOUKOKUUKESÄKUUHEINÄKUUELOKUUSYYSKUULOKAKUUMARRASKUUJOULUKUUMinkä kuun kuvat olivat sun lempparit? Mun omiksi suosikeiksini nousivat kesä-, syys- ja joulukuu! : Jenny

3 kommenttia :

 1. Oi onpa kauniita kuvia ♥ Kesäkuun kuvat oli ehdottomasti lemppareimmat! Mistä se ensimmäinen on otettu? :) Ihana tunnelma kyllä välittyi näistä kuvista ja onkin mukava huomata, mitä toiset pitävät ottamistaan lemppareina :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon, ihana kuulla että onnistuin välittämään tunnelmaa ♥ Toi kesäkuun eka kuva on otettu täältä Porista Ruosniemen laskettelurinteen läheltä, täytyy sanoa, että se on kyllä huippu paikka kuvailuun!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }