Sivut

26.9.2019

TÄNÄ SYKSYNÄ HALUAISIN KIRJOITTAA...

Syksy, kiireet ja väsymys, joka ei meinaa hellittää sitten millään. Toiveikkaasti ajattelen aina uuden kuukauden ja varsinkin uuden vuodenajan startatessa, että ehtisin useammin kirjoittelemaan tänne. Totuus on kuitenkin toinen. Siitä huolimatta, että ehdin tänne harvemmin kuin haluaisin, en aio ottaa asiasta mitään stressiä. Blogi päivittyy edelleenkin sitä tahtia kuin päivittyy eli joskus useamman kerran viikossa, joskus kerran kuukaudessa. Mutta päivittyy joka tapauksessa, sillä nautin tänne palaamisesta kerta toisensa jälkeen.


Mulla on paljon ideoita ja visioita tätä blogia ajatellen, ja alkusysäys tämän jäänmurtamispostauksenkin kirjoittamiseen syntyi tuosta ideatulvasta. Haluan kuumeisesti päivittää esimerkiksi tän blogin ulkoasun, sillä en tykkää siitä kovin paljon tällä hetkellä. Toistaiseksi into kirjoittaa ajaa kuitenkin ulkoasukoodailun edelle, sillä tuntuu jotenkin vaikealta alkaa pitkän tauon jälkeen sörkkimään koodeja, joista en oikeasti ymmärrä paljon mitään. Lisäksi pohdin vielä, mitä ulkoasun suhteen oikeastaan edes haluan. Nyt kuitenkin voitaisiin mennä itse asiaan eli siihen, mitä täällä toivottavasti tänä syksynä nähdään :)


Tänä syksynä haluaisin kirjoittaa... 

...harjoittelusta. Vietin ensimmäisen toimittajakesäni Satakunnan Kansassa. Neljän kuukauden harjoittelu oli ikimuistoinen kokemus, josta haluaisin kertoa ajan kanssa tännekin.

...blogitiimiin kohtalosta ja siitä, mitä tiimi merkitsi mulle. Päädyimme yksissä tuumin lopettamaan blogitiimimme kesäkuun puolen välin tienoilla. Tiimi oli iso osa mun bloggaajaidentiteettiä ja tutustuin sen kautta ihaniin ihmisiin. Blogitiimi ei ole ollut olemassa enää moneen kuukauteen, mutta haluaisin vielä virallisesti hyvästellä sen.


...siitä, mikä auttaa jaksamaan arjessa. Arki alkoi ainakin omalla kohdallani melkoisella rytinällä. Olen ollut viime aikoina tosi väsynyt, mutta olen myös keksinyt muutamia niksejä, jotka auttavat ainakin itseäni jaksamaan. Nämä vinkit voisin jakaa myös täällä. 

...asioista, joihin muut yliopisto-opiskelijat voivat mitä luultavimmin samaistua. Kurssivalintojen tekemisen kaoottisuus, muuttuvat aikataulut, haalarimerkkien ompelu... Näitä riittää! Listauksesta voisi tulla jopa aika hauska.

...avautua asiasta, jota vihaan yliopistossa. Aika vahva ilmaus, mutta sellainenkin asia valitettavasti on. Siitä lisää tuonnempana, mutta paljastettakoon, että kyse on huonoista kurssijärjestelyistä / aikatauluasioista ja ylipäätään siitä, että ainakin mun omassa tiedekunnassa joku tuntuu mättäävän pahasti käytännön järjestelyiden suhteen.


Mistä näistä aiheista sä haluaisit lukea ensimmäisenä?

2 kommenttia :

 1. Kaikki ideat kuulostaa kyl tosi hyviltä! Ehkä toi arjessa jaksamisen niksit kiinnostaisi ekana, voisin itsekin sitä tarvita 😅 Kyllä se arki siitä tasaantuu ja väsymys toivottavasti hellittää 😊

  ❤️: Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Arjessa jaksaminen on kyl sellanen teema joka on varmasti monelle just nyt ajankohtanen. Saatanpa siis hyvinkin tarttua siihen ekana. Mä uskon kans et kyllä nää kiireet tästä hiljalleen tasaantuu. Väsymyskin tuntuu ainakin vähäsen hellittäneen viime päivinä, joten eiköhän arki taas hiljalleen ala sujua :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }