Sivut

26.1.2022

MUN PÄIVÄ 25.1.2022 // ETÄELÄMÄÄ

Heipparallaa!

Tässä etäelämään kyllästyneessä mielentilassa päätin taltioida päivän tämänhetkisestä arjestani postauksen muotoon, vaikka eilinen ei kyllä mitenkään loistanut mielenkiinnollaan. Ajattelin kuitenkin jonkun ehkä saavan tästä vertaistukea ja lisäksi tuli mieleen, että tähän(kin) ajanjaksoon voi olla myöhemmin ihan mielenkiintoista palata. Edellisestä tekemästäni perinteisestä my day -postauksesta on sitä paitsi ikuisuus, joten siitäkin näkökulmasta oli uuden sellaisen aika.

Pidemmittä puheitta: tervetuloa tavalliseen tiistaipäivääni:


8.00 Herätyskello soi, ja nousen aika lailla heti ylös. Vielä pari-kolme vuotta sitten tässä ei olisi ollut mitään epätavallista, mutta nyt kun arkeni on jo pitkään ollut tosi aikataulutonta työpäiviä lukuun ottamatta, jään helposti makoilemaan herätyksen jälkeen kun en vain saan aikaiseksi nousta.

Teen aamutoimet, kirjaan ensimmäiset jutut päivältä ylös ja järjestelen muutamia eiliseltä levälleen jääneitä tavaroita paikoilleen. Selaan myös vähän Instagramia.

9.17 Sain aamupalaleivät tehtyä, ja alan syödä. Samalla luen Harry Potteria ja Kuoleman varjeluksia. Aloin marraskuun alussa lukemaan Pottereita viidettä(? ikuinen Potterfani täällä hei) kertaa läpi kun kaipasin jotain piristystä vuoden pimeimpään aikaan, ja nyt alan olla loppusuoralla. 
 

9.57 Suljen kirjan, nousen ylös, ja siivoan pöydän.

Pesen hampaat, ja laitan hiukset. Välissä innostun toteuttamaan erään jo jonkin aikaa mielessä olleen kuvausidean.

10.27 Luen sähköpostit (koulu ja työ), ja vastaan kaverin viestiin. Tsekkaan myös tämän ja tulevien päivien sääennusteen. Muutama minuutti menee taas somessakin.

10.38 Luento pyörimään, ja muistiinpanot tulille. Tämä(kin) kurssi tuntuu tosi puuduttavalta, koska mitään reaaliaikaista vuorovaikutusta ei ole, mutta ei se auta muu kuin ryhtyä silti hommiin.

12.32 Olen saanut luennon melkein katsottua, mutta vielä jää vähän jäljelle. En ole pitänyt välissä kuin muutaman lyhyen tauon, mutta homma on tosi hidasta, koska muistiinpanoissa kestää. Enkä viitsi hutaista muistiinpanoja, koska tarvitsen niitä pohjaksi Moodletehtäviin ja kurssin tenttiin.
13.00 Katselen ig-storyja, ja alan syödä lounasta.

13.15 Siivoan pöydän, ja alan vaihtaa vaatteita, sillä aion lähteä luistelemaan.

13.50 Luistimet jalassa, eikun jäälle!

14.58 Selviän luistelureissulta takaisin. En mene heti sisälle, vaan käyn ensin viemässä kartonkiroskat vähän matkan päässä olevalle kierrätyspisteelle.

15.08 Riisun ulkovaatteet, kuivaan luistinten terät, ja alan tehdä välipalaa.15.30 Tein kaksi avokadoleipää. Alan syödä, ja luen samalla taas Harry Potteria.

16.47 Välipalan jälkeen iski väsy, ja jämähdin pöydän ääreen selaamaan instagram-stooreja ja lukemaan blogeja. Nyt jatkan aiemmin päivällä kesken jäänyttä luentoa, sillä haluan saada sen tänään hoidettua pois alta.

17.28 Vihdoinkin luento katsottu ja muistiinpanot tehty. Siirryn täyttämään kalenteria ja käymään to do -listojani läpi. Viestittelen myös kaverini ja siskoni kanssa.18 Alan tehdä salaattia ruuan kylkeen. Järjestelen myös hieman tavaroita ja muuta pientä.

18.22 Alan syödä ruokaa, ja luen taas samalla.

19.51 Ruoka on kadonnut lautaselta ajat sitten, mutta maltoin lopettaa lukemisen vasta nyt. Oli olevinaan sen verran jänniä tapahtumia, että aloitin aina vain uuden luvun... Nyt pitää tiskata.20.30 Siirrän kamerasta tähän postaukseen tulevia ja muita alkuvuoden kuvia tietokoneelle. Muokkaan heti niistä muutamia.

20.50 Päätän kutoa vielä hetken ennen kuin menen suihkuun. Aloin tehdä kauluria joulun välipäivinä, ja se on edelleen kesken, koska alussa minulla oli sen kanssa vaikeuksia ja jouduin aloittamaan alusta. Sitten tajusin, että tarvitsen neulepuikot, joita minulla ei ollut ja viimeiset pari viikkoa koko kauluri on taas melkein unohtunut, kun olen yrittänyt päästä vauhtiin opiskelujuttujen kanssa.

21.43 Kutoessa menikin aika äkkiä. Nyt sinne suihkuun.

22.20 Syön iltapalaa, ja katson samalla Masterchef Australiaa. Uusia jaksoja ei tällä hetkellä ole, mutta paikkaan asian katsomalla yhtä vanhaa kautta uudelleen. Tässäkin on näköjään asia, johon en kyllästy :D

23.30 Hammaspesulle. Rasvaan kädet, ja sammutan valot muualta paitsi sängyn vierestä.

23.40 Hyvää yötä!


Olen miettinyt tälle postaukselle nyt lopetusta hyvän tovin, mutta en ole keksinyt mitään järkevää, joten lyhyesti ja ytimekkäästi: ensi kertaan :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }