Sivut

31.1.2023

EKA LAPIN VIIKKO NUMEROINA

Terkkuja Lapista!

Reilu viikko pohjoisessa vierähti jo, ja siskoni Anni lähti juuri kotimatkalle. Uskomatonta, miten nopeasti aika menee! Tulin saattamaan Annia keskustaan, ja jäin samalla itse tänne kahvittelemaan. Kirjoittelenkin tätä postausta nyt paikallisesta kahvilasta nimeltä Kafet. Iso suositus muuten tälle paikalle! Otin palan fetapinaattipiirasta ja porkkanakakkua, ja molemmat ovat aivan superhyviä. Tämä päivä tulee jatkumaankin aika rauhallisissa merkeissä, sillä ajattelin käydä pikkuostoksilla ruokakaupassa, ja mökillä ohjelmassa on lähinnä venyttelyä ja lisää konehommia (=gradun kirjoittamista). Huomisenkin ajattelin vielä pitää taukoa laduilta ja rinteestä, ja liikkua korkeintaan sen verran, että käyn pienellä kävelyllä, sillä normaalia isommat liikuntamäärät vähän tuntuvat kropassa. 

Instagramissa nimimerkillä _jennykristiina_ päivittelen Lappitunnelmia reaaliaikaisemmin, jos jotakuta sellaista kiinnostaa, joka ei sinne vielä ole löytänyt. Täällä kerron lisää kuulumisia sitten joskus myöhemmin, että saan tämän ekan reissupostauksen joskus julkaistua :D

Tältä on näyttänyt mun eka Lapin viikko numeroina ja kuvina: 2 rinnepäivää

3 mukia kaakaota

5 jaksoa Masterchef Australiaa

unohdettu Skibussin kello 14 tauko x2

ensimmäiset Lapista vuokratut lasketteluvälineet
2 sivua lisää tekstiä graduun

kylmin pakkanen päivällä -9 astetta

228 Levi Black -pistettäSki bussin kausikortti 43,50e

yhdet hiirten tms. syömät leivät (Mökillä ei ole pakastinta ja säilytettiin näitä ulkona.)766 porrasta ylös ja alas (Koutalaen portaat)

joukko hyviä yöunia

33 hiihdettyä kilometriä

Palaamisiin! Onko teillä jotain postaustoiveita tähän Lapin reissuun liittyen? Sana on vapaa :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }