Sivut

11.4.2016

PAREMPI, KAUNIIMPI, SOSIAALISEMPI...


Tuo on se tyyppi, jolla on kavereita joka sormelle ja enemmänkin. Se, jonka instakuvista tykkää aina vähintään 300 ihmistä. Se, joka somekanaviensa perusteella elää huoletonta ja hauskaa elämää. Hengaa kavereiden kanssa, käy festareilla, urheilee, hulluttelee. On niin paljon kauniimpi, sosiaalisempi, urheilullisempi ja mitä näitä nyt on. Mutta tiedänkö oikeastaan?
  Pintaa, sitä on tarjolla somessa niin paljon kuin vain jaksaa katsella. Ja sen tiedostaa, että se on pintaa, mutta silti... Silti niinä päivinä, kun mielen on vallannut harmaa massa, tuntuu toisten elämä niin paljon paremmalta. Itselle haluaisi saman. Mutta onni; se ei löydy vertailusta, vaan itsestä ja omasta ajattelusta.


Mitä ajatuksia tää aihe herättää teissä? Mä ainakin tykkäsin kirjoitella pitkästä aikaa vähän syvällisempiä, joten ehkä tän tyylisistä postauksista tulee ihan tapakin... : Jenny

2 kommenttia :

  1. Kiva postaus, jotenkin erilainen! Lisää näitä :) Allekirjoitan kyllä jokaisen sanan, sillä nykyään sen elämän "pitäisi" olla semmosta täydellistä, että jatkuvasti ollaan matkalla jonnekin hienoon ja cooliin tapahtumaan. Sitten ig feed täyteen niistä kuvista, jotta antaa semmosen kuvan itsestään ja elämästään, että ollaan menossa hirveetä liitoo pitkin ja poikin kaikkia kutsuvieraskissanristijäinspektaakkeleja. Oikeesti suurin osa niistäkin, joiden some on täynnä noita kuvia, istuvu monet illoista himassa katsomassa netflixiä :D Mutta kun pitää olla niin suosittu ja täydellinen elämä, että sitten ollaan Jotain isolla J.llä... Huoh :/ Mutta joo näitä siis lisää ;) Ainiin ja liityin lukijaksi, sillä sun blogissa on kivan rento ja positiivinen fiilis! http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tervetuloa lukijaksi! :) Ihanaa saada tällaista palautetta ♥ Toi on kyllä ihan totta et nykyään nimenomaan tuntuu et pitäisi olla koko ajan tekemässä jotain coolia ja hienoa... varmasti kuitenkin on juuri noin kuin sanoit, että ne coolit tyypitkin ovat pohjimmiltaan ihan tavallisia.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }