Sivut

7.4.2016

365 KUVAA - MAALISKUU

Hellou kaikki! Nyt ois aika ottaa pieni takaisinheitto maaliskuulle ja kurkata mitä kuului viime kuussa kuvahaasteelle. Kirjoitusten takia ei aina ollut kauheasti energiaa miettiä näitä kuvailuja, mutta oon positiivisesti yllättynyt siitä, mitä sinne kameran muistikortille lopulta tallentui. Opiskelukuvia ainakin tuli otettua ihan kiitettävästi, mutta löytyi sieltä onneksi vähän jotain muutakin... Nyt kuitenkin asiaan!


Maaliskuun alussa tuli hoidettua vähän lapsenvahtihommia ja päädyttiin sitten rakentelemaan lopputuloksena tää :) Sen opiskelustressin keskellä tuntui just niin oikealta vaan rakennella legoilla ja unohtaa kaikki velvollisuudet. Lapset on parhaita


Tää kuva kertookin aika olennaisesti miltä mun opiskelu näyttää; paljon tavaraa, muistiinpanojen tekemistä ja pitäähän sitä vähän jotain syötävääkin olla. Huvittaa vaan edelleen miltä mun huoneessa näytti mun lukiessa esim. psykologiaa, sillä kirjoja oli levällään sekä pöydällä että lattialla ja monisteita ja muistiinpanojakin löytyi mitä ihmeellisimmistä paikoista.


Maaliskuussa tuli rentouduttua katsomalla Voice of Finlandia, se on kyllä hyvä ohjelma tällaiselle musiikin rakastajalle!


Day 258 ja ensimmäisiä vähän keväisempiä kuvia tähän haasteeseen. Mietin tuona päivänä melko pitkään mistä keksisin jotain vähän erilaista kuvattavaa ja katseeni sitten sattui onneksi osumaan näihin väreiltään hyvin toisiinsa matchaaviin astioihin. Tää on kyllä yks ehdoton lempparikuva maaliskuulta!


Joku ilta kului taas psykologian parissa, mutta ei siinä mitään, sitä oli mun mielestä ehkä jopa kivoin lukea kaikista aineista mitä nyt keväällä tuli kirjoitettua. Tosin just tää mielenterveys kurssi oli toisaalta vähän ahdistavaa luettavaa kun siinä puhuttiin niin paljon kaikenmaailman häiriöistä.


Pitihän sitä nyt pääsiäisenä jotain kyseiseen juhlaankin liittyvää kuvata...


Ja tässä valmistaudutaankin viimeisiin kirjoituksiin eli lyhyeen saksaan! Se on muuten ainoa aine, josta ei oo vielä alustavia pisteitä ilmaantunut, joten hiukan kuumottelee. Ei silti alustavat paljoa kerro, kun itsekin oon lahjakkaasti onnistunut saamaan kaikista kirjoittamistani alustavat pisteet kahden arvosanan rajamaille tai jopa sitten täsmälleen siihen rajalle...

Mitä teille kuuluu ja mikä kuva oli just sun lemppari? Mä suuntaan nyt lueskelemaan vähän pääsykoeartikkeleita ja sitten pitääkin alkaa jo valmistautumaan, sillä suunnitteilla ois mennä kiertelemään vähän kauppoja! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }