Sivut

22.4.2016

5 X LATELY

Mooi ja hyvää perjantai-iltapäivää kaikille! Vähään aikaan ei oo tullut täällä kerrottua kuulumisia, joten päätin korjata asian höpisemällä vähän viime aikojen puuhasteluista muutaman kuvan kera. Viime aikoina päivien sisältö on pyörinyt aika lailla pääsykoelukemisten ympärillä, mutta on sitä nyt tullut nähtyä muutamaa kaveriakin ja löydettyä kengät yo-juhliin näin muutamia juttuja mainitakseni. Nyt kuitenkin itse asiaan!


Pääsykokeisiin on tullut viime aikoina luettua tunti jos toinenkin. Oon edennyt mielestäni aika mukavasti ja lukutekniikoistakin on tullut hyödynnettyä perus pänttäämisen lisäksi alleviivausta ja muistiinpanoja, joiden lisäksi ois tarkoitus väsäta myös sanaselityskortteja -siis niitä sellaisia, joissa on toisella puolella käsite ja toisella puolella selitys. Aika on tuntunut menevän tosi nopeesti ja pieni stressinpoikanen alkaa jo nostaa päätään kun pääsykokeisiin on enää reilut pari viikkoa...


Ulkoilua on tullut harrastettua aina säiden salliessa - niin hyvää vastapainoa lukemiselle. Torstaina tuli ulkoiltua vielä vähän erilaisessa ympäristössä kuin yleensä kun suunnattiin yhden kaverin kanssa kameroiden kera Kirjurinluotoon. Se on kyllä yks mun lempparipaikoista ympäri vuoden! :)


Pianoa on tullut soitettua viime aikoina hieman normaalia enemmän, sillä ens viikom keskiviikkona on luvassa konsertti! Pääsen soittamaan mun yhden ihan favouritebiisin eli River flows in youn ja sen seuraksi soitan myös Kuutamosonaatin. Hih, en malta oottaa!


Nyt kun oon päivät pääasiassa kotona, tulee syötyä vähän useammin jotain välipaloja. Oon nyt tykästynyt entistäkin enemmän kaikkiin hedelmiin ja niitä tuleekin syötyä päivittäin milloin missäkin muodossa.


Löydettiin mulle vihdoin kengät yo-juhliin ja vitsit miten tykkään näistä! Oon nyt muutama päivänä käyttänytkin näitä muutaman tunnin ajan, niin tulee vähän totuteltua ennen juhlapäivää. Ylioppilasjuhlajärjestelyt alkaa tässä muutenkin pikku hiljaa edetä, sillä esimerkiks valokuvausaika ja koekampaus on jo varattuna...

Mitä te ootte tehneet viime aikoina? : Jenny

4 kommenttia :

 1. Sulla on kivan persoonallinen blogi! tuot hienosti esille omat mielipiteesi!♥ tykkään varsinkin kuvien laadusta! ja siitä, että ne on isoja ja erottuu hyvin! Aloin lukijaksi!

  www.mydayblogfin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tervetuloa seurailemaan <3

   Poista
 2. Kuinka monta kertaa olet lukenut kirjan ja artikkelit? Haetko myös puheviestintään- onko siihen jotain erillisiä aineistoja vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artikkelit oon nyt lukenut kolmeen kertaan ja kirja on menossa neljättä kertaa (ihan loppusuoralla) muistiinpanoja samalla tehden :) Ja puheviestintään en hakenut, mutta siihen on ainakin erikseen haastattelu ja heillä on myös joku oma erikoiskoe eli ainakin osittain eri aineistot myös - ainakin luulisin niin. Mutta en ole siis asiaan mitenkään perehtynyt eli en tosiaankaan varmaksi voi sanoa...

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }