Sivut

26.4.2016

BLOGIVINKKEJÄ #2 - POSTAUSIDEOITA X 20

Hello! Onko siellä ruudun toisella puolella joku, jolta on postausideat vähissä? No jos vastasit kyllä niin oot oikeessa paikassa, nimittäin tällaisena ideoita pursuavana tyyppinä päätin jakaa teidän kanssa 20 erilaista postausideaa eri kategorioista! Tälle on tulossa myös jatko-osa, eli jos tulee mieleen joku kategoria, josta haluaisit postausideoita, niin vinkkaahan siitä kommenttiboksin puolella :)


VALOKUVAUS

- elementtien valokuvaus: Kuvaa kuva tai kuvasarja jokaisesta elementistä eli maasta, ilmasta, tulesta ja vedestä. Lisätwistiä saat pyytämällä jotakuta malliksi ja stailaamalla hänet teemaan sopivaksi.
- parhaat keikka-, luonto-, tai vaikkapa tähtikuvat: Jaa lempparikuviasi jostakin kategoriasta. Tästä saa helposti toteutettua myös postaussarjan! Ja kun kaikilla on tunnetusti niitä juttuja mitä tulee kuvattua kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen niin tässä on hyvä sauma jakaa sellaisiakin kuvia. Normaalisti kun ei viitsi aina samantyylisiä kuvia kovin montaa kertaa peräkkäin laittaa.
- perinteinen kuvapostaus: Lukijat saavat ehdottaa mitä kuvaat. Jos haluat välttää pelkät lempiväri/paikka/vaate tyyliset ehdotukset ja tykkäät haastaa itseäsi, voit tehdä kuten minä tässä postauksessa.
- ennen julkaisematonta: Tee postaus joko ihan reilusti vanhemmista kuvista vaikkapa lapsuusvuosiltasi tai julkaise muita kuvia, jotka eivät syystä tai toisesta ole aiemmin blogisi puolelle päätyneet. Voit myöt avata tarinan siitä, miksi kuvia ei tullut alunperin julkaistua.
- kuvien muokkaus: Miten muokkaat kuvasi? Voit tehdä aiheesta esim. ennen-jälkeen kuvia, selittää mitä kuvanmuokkausohjelmia ja tehosteita käytät jne. Mitä tarkempi, sen parempi!


KAUNEUS/MUOTI

- parhaat kauneustuotteet top 3/5/10: Vinkkaa lukijoillesi parhaat kauneustuotteet ja kerro mistä moisia saa hankittua itselleen.
- kehonkuva/itsetunto: Kirjoita mielipiteesi nykyisistä kauneusihanteista tai "fitness-kulttuurista". Voit myös jakaa ajatuksiasi kauneudesta tai kertoa miten olet onnistunut saavuttamaan hyvän itsetunnon.
- inspiraatiokollaasi: Kokoa inspiroiva kollaasi tai kollaaseja esimerkiksi kevät- tai juhlapukeutumiseen liittyen. Voit myös koota erilaisia asuja vaikkapa saman paidan tai mekon ympärille.
- vaatekaappini kulmakivet: Kerro mitkä ovat oman vaatekaappisi tärkeimmät jutut. Tämän voi toteuttaa myös kertomalla oman näkemyksensä siitä, mitä joka naisen tai miehen vaatekaapista tulisi löytyä.
- (hius)tyylin muutos: Näytä lukijoillesi kuvien kera, miten tyylisi vaatteissa, hiuksissa tai molemmissa on muuttunut vuosien varrella.


LIFESTYLE

- harrastuksena postcrossing/agility/parkour/joku muu: Kerro harrastuksestasi. Varsinkin jos se on vähän erikoisempi niin postauksesta voi tulla todella mielenkiintoinen! Vaihtoehtoisesti voit kertoa myös opinnoistasi.
- ilonaiheita: Listaa pikku juttuja, joista olet ollut iloinen lähiaikoina. Lähestyvä kevät, auringonvalo, hyvin mennyt koe, vai jotain muuta? Takuuvarma hyvänmielen postaus - niin sulle itsellesi kuin lukijoillesikin!
- tämän hetken/kevään/talven/loman bucket list: Tee lista, mitä aiot tehdä esimerkiksi kesälomalla tai kuluvan vuoden aikana.
- vinkkejä aiheesta x: Jaa vinkkejä aiheesta, jossa itse olet hyvä tai josta koet, että sulla on annettavaa muille. Vinkkaa esimerkiksi toimivista opiskelutekniikoista, parhaista nettikaupoista, kauneuskikoista tai siitä, mitä tehdä sadepäivänä.
- puhelin/snäppikuvia: Päästä lukijat kurkkaamaan arkeesi snäppi- tai puhelinkuvien kautta. Näistä tykätään lähes aina!


LIIKUNTA

- motivaatiota liikuntaan: Kerro lukijoillesi mistä ammennat kerta toisensa jälkeen motivaatiota lähteä lenkkipoluille/salille/minne sitten menetkin. Vaihtoehtoisesti voit jakaa myös motivoivia treenikuvia tai -quoteja.
- näin päädyin harrastamaan lajia x: Minkä ikäisenä aloitit kyseisen lajin? Mikä lajissa on parasta? Entä onko siinä huonoja puolia? Kuinka monta kertaa viikossa harjoittelet? Oletko ollut kisamatkoilla? Lista voisi jatkua melkein loputtomiin, joten tästä löydät varmasti kirjoitettavaa. Voit toteuttaa tästä myös kysymyspostauksen, milloin lukijasi ja muut voivat kysyä heitä mietityttäviä juttuja.
- viikon treenipäiväkirja: Miten paljon tuli treenailtua viikon aikana ja mitä lajeja? Jaa viikon treenipäiväkirja fiilisten kera lukijoidesi kanssa. Mitä yksityiskohtaisemmin jaksat kertoa, sen enemmän tästä saa irti!
- urheiluvaatteeni: Esittele urheiluvaatekokoelmasi tai vaihtoehtoisesti muutama käytetyin treenivaatekokonaisuus.
- parhaat treeni- ja ruokasovellukset: Kerro lukijoillesi mitä liikuntaan ja syömiseen liittyviä sovelluksia käytät. Mielenkiintoista varsinkin jos listalta löytyy jotain muutakin kuin se perinteinen Sports Tracker.

Meneekö joku näistä ideoista toteutukseen ja mitä ootte näin yleisesti ottaen tykänneet tästä postaussarjasta? : Jenny

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva postaus! Näistä oli kyllä apua! :)

    http://noorajanikaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }