Sivut

4.4.2016

KIRJOITUSTEN JÄLKEEN

Moikka taas! Ois helppoa sanoa, että olo on niin onnellinen ja kevyt. Mutta en mä tahdo luoda itselleni sellaista kiiltokuvapintaa kun se ei kerran ihan niin mee. Mä oon ollut viimeiset pari kuukautta todella väsynyt ja oon itseasiassa vähän vieläkin, vaikka tässä on jo muutama päivä tullut otettua rennosti. Ja kaiken lisäksi, myönnän olevani pettynyt siihen miten nää kirjoitukset lopulta meni. Tai no enhän mä nyt vielä 100% varma tuloksista oo, mutta kuitenkin. Näin aivan järjettömästi vaivaa ja kirjoitin muun muassa monia kymmeniä sivuja muistiinpanoja vieläpä useammasta eri aineesta. Tän kaiken jälkeen oisin tietysti toivonut jotain palkintoa tästä puurtamisesta, ahdistuksesta ja hampaiden kiristelystä. Tällä kertaa kävi nyt kuitenkin näin ja jos edelleen parin kuukauden jälkeen on tää sama fiilis (luulen että on), niin voihan sitä mennä jotain korottelemaankin. Nyt on kuitenkin ensin edessä pääsykoelukemiset (tänään tuli aloitettua...) ja itse pääsykokeet. Niin ja tietysti ne ylppärijuhlatkin.


Tästä tuli nyt aika avautuminen, mutta musta tuntui nyt vaan oikealta hetkeltä tulla vähän kirjoittelemaan näistä tän hetken fiiliksistä. Koen muutenkin tärkeäksi kertoa täällä aidosti mitä mulle kuuluu, koska liian usein ihmisillä on harhaluuloja esim. siitä, että näin kirjoitusten jälkeen kaikki ois hurjalla juhlatuulella, vaikka oikeesti tilanne on se että monia stressaa vielä esim. pääsykokeet. Tän jälkeen myös ymmärrätte toivon mukaan paremmin jos täällä on vielä jonkin aikaa vähän hiljaisempaa. Ideoita on täällä on kyllä edelleen vaikka muille jakaa, mutta nyt ykkösasia on ne pääsykokeet ja se, että sais tän väsymyksen ja pettymyksen ees jollain tasolla hälvenemään.


PS. Kuvista huomaakin pari hyvää stressinlievityskeinoa, joita oon täällä harjoittanut parin viime päivän aikana niiden perus syömisten, nukkumisten ja liikunnan lisäksi... Lisää hyviä stressinlievityskeinoja otetaan myös vastaan ja mielellään kuulisin myös onko siellä ruutujen toisella puolella muita samassa tilanteessa olevia? : Jenny

4 kommenttia :

 1. Sanoisin että game of thrones on paras stressinlievittäjä! :D Mun ei tarvitse stressata pääsykokeiden takia kun pidän välivuoden joten nyt sitä alkaa vähitellen irtautumaan tuosta puoli vuotta kestäneestä yo-stressistä... Tsemppiä sulle, ajatellaan nyt kuitenkin että se mihin ( tavallaan) valmistauduttiin kaks vuotta on nyt takana <3

  http://laveillela.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! <3 Ja hyvä ettei sun tarvitse nyt tänä vuonna ainakaan stressata pääsykokeista & toivottavasti sulle tulee hyvä välivuosi! :) Toi on kyllä kans hyvä pitää mielessä et nyt se urakka on ainakin takana - oli tulokset mitä hyvänsä.

   Poista
 2. mitä alustavia tuloksia sait kirjoittamistasi aineista?:)) ja mitä meinaat lähteä opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti halua alustavista pisteistä täällä blogin puolella (tai muutenkaan) puhua, mutta oon hakenut opiskelemaan viestintää ja journalismia :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }