Sivut

5.6.2014

KUVAILUA KESÄISESSÄ KIRJURINLUODOSSA

Eilinen päivä oli superkiva ja piti sisällään myös pikku yllätyksen. Oltiin sovittu et nähdään Oonan kanssa ja mennään Kirjuriin kuvailemaan. Siinä kun odottelin Oonaa huomasin tutun näköisen tytön lähestyvän mua. Kelasin päässäni et varmasti mä tunnen tuon tytön jostain, mutta mistä? Se ei tullut heti mieleen ja sitten tyttö jo heiluttikin mulle iloisesti ja kysyi kuulumisia. Kävi ilmi, että hän oli yhden toisen kaverini kaveri ja sitten muistinkin jo kuinka mukava hän oli, missä olimme tutustuneet ja niin edelleen. Lopputulos oli joka tapauksessa se, että menimme yhdessä kaupungille ja syömään ja meillä kolmella oli oikein mukavaa.
  Sitten tämä mukava neitonen lähti kotiin ja me suunnistimme Oonan kanssa kohti Kirjurinluotoa. Oli ihanan kesäistä ja mulle tuli ehkä toista kertaa mieleen että nyt on oikeasti loma. Päästiin noin kahden metrin päähän sorsaemosta ja sen poikasista, käveltiin ja puhuttiin ja sitten löydettiin täydellinen paikka meidän kuvailulle.
En oo ollu pitkiin aikoihin näin tyytyväinen musta otettuihin kuviin! Joka tapauksessa ilmotan nyt tässä välissä et Oona on siis ottanu seuraavat kuvat paitsi tietty ne joissa on ite :D Ja tuolla ylempänäkin on siis pari Oonan ottamaa kuvaa...


Hyvää loppuviikkoa muruset! : Jenny

4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia kirjurista, siellä on aina tosi kiva kyllä mennä kuvailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo kirjuri on aika ihanteellinen kuvauspaikka varsinkin näin kesällä :)

   Poista
 2. Oot tosi kaunis ja mukava blogi tää! :)

  www.justlaugh-ella.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kehuista! Käyn kurkkaamassa sun blogiin... ;)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }