Sivut

22.6.2014

JUHANNUSMun juhannus meni rennoissa merkeissä ja kylmässä säässä mökillä, mutta kivaa oli! Tiivistetysti jäädyin ulkona kaikki vaatteet päällä, saunoin, uin 15 asteisessa vedessä, herkuttelin, fiilistelin Pahaa poikaa, kuvailin ja katselin yön hämärässä kokkoa. Luulin etten saisi ainuttakaan siedettävää kuvaa, mutta niin vain kävi, että vaikka pääosin oli koleaa, pilvistä ja tuulista, ilta-aurinko teki ihmeitä ja joitakin tunteja saatiin nauttia tosi hyvästäkin säästä. Ja ennen kaikkea; aurinko mahdollisti nää kuvat!

Kokon äärellä tulee viimeistäänkin se kesäfiilis. On hämärää ja hiljasta, liekit rätisee ja järvi/meri on tyyni. Se hetki siinä tulen äärellä kuuluu erottamattomasti juhannukseen. Yhtä erottamattomasti kuin saunominen, uiminen ja hyvä ruokakin.


Tällä kertaa kuvat saa puhua puolestaan, sillä kirjoittaminen takkuaa pahemman kerran ja oon tapellut noiden kuvien kanssa ihan liian kauan. Miksi mikään ei ikinä onnistu helposti?

Toivottavasti teilläkin oli hyvä juhannus!  : Jenny

2 kommenttia :

  1. Mä niin tiedän mitä tarkotat kuvien kans tappelemisella.. Varsinkin jos tarkotat niitten blogiin laittoa:D Itellä ainakin välillä lähtee Bloggeriin järki! Ja Pahat pojat..<3 En ees muistanu koko elokuvaa, vaikka se tietty oli pikku tyttönä mun suur suosikki!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tarkotan just tota! :D ja on kyl itelläki monesti lähtemäs järki ku kuvat ei vaa mee siihe kohtaa mihi haluis... mut Pahalla pojalla tarkotin kyl lähinnä tota biisiä ;)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }