Sivut

6.6.2014

THE FIRST WEEK OF SUMMERHOLIDAYEdellisestä postauksesta ei kovinkaan kauaa oo ehtinyt kulua, mutta tajusin että mulla on joitakin kuvia loman ekalta viikolta, joita en oo tänne ehtiny vielä laittaa. Lisäks muistin tuon yläpuolella olevan ihanan kesäisen biisin, jonka halusin ehdottomasti laittaa näiden kuvien kaveriksi. Tänään illalla lähetään mökille, joten tänne on luvassa parin päivän hiljaisuus. Siellä kuitenkin mieli lepää ja mielikuvitus herää aivan uudella tavalla henkiin, joten saattaa olla että takaisin tullessani tänne ilmestyy novelli tai runo...
  Tosta ekasta kuvasta tuli vielä mieleen että toi on tosi hyvä kirjasarja, joten jos yhtään oot lukuihmisiä niin suosittelen ehdottomasti! Toi on tavallaan jatkoa Percy Jackson- sarjalle, mutta ne liittyy kuitenkin sen verran löyhästi toisiinsa että noistakin voi varsin hyvin aloittaa lukemisen. Mä luen kesän aikana varmaan aika paljon niin aattelin et vois täälläkin hiukan vinkkailla hyvistä kirjoista... Joistakin saattaa olla jotain arvosteluakin luvassa. (Lupaan olla tekemättä juonipaljastuksia!)
  Täytyy kyllä sanoa, että nää viis ekaa lomapäivää on mennyt yhdessä hujauksessa. Viikonloppu meni juhlissa; lauantaina oli serkun valmistujaiset ja sunnuntaina toisen serkun tuparit. Sunnuntai- iltana ehdin vielä moikkaamaan Idaa ja olikin ihana nähdä taas pitkästä aikaa. Maanantai meni kotona rentoillessa ja kirjastossa käydessä ja tiistaina olinkin sitten taas Idan kanssa. Lihakset sai tiistain aikana kyllä ihan kiitettävästi hommia, sillä pyöräilin Idalle ja takaisin (noin 14km), tehtiin lenkki (4-5km), pelattiin sulkapalloa ja hypittiin trampoliinilla. Meillä oli pitkästä aikaa koko päivä aikaa jutella ja pohtia maailman menoa ;) Keskiviikon te jo suurinpiirtein tiedättekin, mutta kertaukseksi nyt vielä, että oltiin Oonan kanssa Kirjurissa ja törmäsin erääseen vanhaan tuttuun. Eilinen menikin sitten jälleen rentoilulinjalla ja tänään luvassa on pakkaamista ja lähtö mökille. Nyt tämä tyttö lähtee kuitenkin ulos nauttimaan kesästä!


Viettäkää kiva viikonloppu!  : Jenny

2 kommenttia :

  1. Hyviä kuvia! :) Hei onko noi Rick Riordanin kirjat hyviä, ite en oo koskaan lukenutkaan? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Rick Riordan on yks mun lempparikirjailijoista, suosittelen kyllä ehdottomasti! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }