Sivut

19.6.2014

KESÄN HUIPPUJUTTUJA

Tässä on nyt pientä listaa mun kesän huippujutuista. Tuli tällänen mieleen ku oon nyt muutamassa blogissa nähny tämmösiä ja tulin ite niin hyvälle mielelle lukiessani näitä et ajattelin jospa tää sais vuorostaan jonkun muun hymyilemään.

1. AIKA

Kesäisin on aikaa kavereille, blogille, harrastuksille ja oikeastaan kaikelle mitä vain haluaa tehdä. Kesäisin voi lähteä lenkille tai soittaa pianoa silloin kuin tekee mieli ja asioiden tekeminen on hyvin harvoin kiinni ajanpuutteesta.

2. VALOISUUS

Kesällä päiviin tulee ikään kuin pari lisätuntia valoisan ajan kasvaessa. Kun illalla yhdeksän kymmenenkin aikoihin on vielä valoisaa tulee niin paljon lisää energiaa tehdä kaikkea. Tottakai syksyllä pilkkopimeässäkin voi esim. lenkkeillä mutta valoisassa kesäillassa se on vaan paljon kivempaa.


3. UIMINEN & SAUNOMINEN

Uiminen ja saunominen vaan kuuluu tämän tytön kesään. Ja nimenomaan mökillä. Viihdyn kyseisisä puuhissa helposti kolmekin tuntia putkeen. Saunomisessa on vaan joku juttu, mikä rentouttaa mua älyttömästi ja varsinkin mökillä saunominen ♥

4. NUKKUMINEN

Nukkuminen on yks niistä asioista mitä vaan tarvin sen tietyn määrän. Jos en saa nukkua riittävästi, se näkyy ainakin jaksamisessa ja mielialassa. Kesän parhaita puolia on just se että saa (yleensä)nukkua niin pitkään kuin unta riittää. Ja vaikka ei saisikaan, niin ainakin siellä sängyssä saa uinua pidempään kuin kouluaikoina.


5. AURINKO

En oo mikään himo auringonpalvoja, mutta aurinkoiset päivät on aina kivoja ja niitä on kesäisin enemmän kuin muina vuodenaikoina. (tai sitten vaan kuvittelen) Ja auringonlasku kesällä jossain veden äärellä on maailman kauneimpia asioita.

6. RENTOUS

Kesällä ihmiset tuntuu rentoutuvan sekä mielialoiltaan että pukeutumiseltaan. Hyväntuulisuus ja rentous tarttuu, joten tämä on vain plussaa kaikille! Ne päivät kun on kotona/mökillä ilman meikkiä, päällä jotkut rennot housut ja t-paita on vaan niin rakkautta. Oon aika laiska laittautuja, joten siksikin varmaan nautin tästä niin paljon.


7. JÄÄTELÖ

Jäätelö on ehdottomasti kesäherkku. Kyllähän mä sitä muuhunki aikaan vuodesta syön, mutta kesällä ehdottomasti eniten! Kamala miten alko tekee mieli jätskiä :P

8. RUOHON JA KUKKIEN TUOKSU

Onko mitään ihanampaa tuoksua kuin vastaleikattu ruoho tai syreenit? Niistä melkein pakahtuu kun ne tuoksuu niin hyvälle. Voisin säilöö sen tuoksun johonki purkkiin ja haistella sitä joskus marraskuussa ;)


Tänä iltana lähdetään mökille juhannuksen viettoon, joten toivotan jo nyt teille hyvät juhannukset. Oon myös ollu tässä eilisen ja tän päivän ihan täpinöissäni ja sillein etten tiiä miten päin olisin ku oon niin ilonen yhen kaverin puolesta. Valitettavasti en voi nyt paljastaa enempää vaikka siellä on luultavasti ainakin pari henkilöä jotka kihisee uteliaisuudesta...

HYVÄÄ JUHANNUSTA IHANAT! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }